Dear Customers,

Due to the corona virus we have maximized cleaning in our restaurant. All of the surfaces including door handles and card machine are sanitized regularly.

 

We will follow the governments recommandations and only sell take away.

All take aways made by phone or on the spot will be -20%. You can also order via wolt or foodora.



 

Lunch

 

week 19
All dishes 10€

11.00-15.00

1.TOM YUM GOONG (L, G)

Perinteinen tulinen tiikerirapukeitto mikä sisältää aitoja thaiyrttejä, herkkusieniä, herkkusieniä, sipulia, kirsikkatomaattia ja chilitahnaa.

 Traditional spciy thai soup with prawns, thai herbs, mushrooms, onions, cherry tomato and chili paste.

2. KAENG KIEW WAN KAI

Vihreä curry ja kookosmaitoa, broilerin rintaa, kesäkurpitsaa, vihreitä papuja, bambun versoja ja thai basilikaa.

Green curry with coconut milk, chicken breast, zucchini, green beans, bamboo shoots and thai basil.

3. KHAU PHAD TAU HU KAP KHAI DAO (vegetarian)

Perinteinen thaimaan katuruoka. Wok paistettua riisiä, tofua, kananmunaa, kirsikkatomaattia, kasviksia, sipulia.

Traditional thai street food. Wok fried rice with tofu, eggs, cherry tomato, vegetables, onions.

4. PHAD KHI MAU KAI

Wok paistettua riisinuudelia sekä broilerin rintaa, kesäkaalia, parsakaalia, ituja, chilipaprikaa, thaibasilikaa ja soija-, osteri- ja kalakastikkeen kera. Tarjoillaan paahdetun sipulin ja lime viipaleen kanssa.

Wok fried rice noodles with chicken breast, summer cabbage, broccoli, mung sprouts, chili paprika, thai basil and soy-, oyster- and fishsauce. Serverd with crispy onions and lime slice.

Red Koi Thai